اخبار, داخلی, روابط عمومی, فرهنگی, نشست

نشست تخصص شورای سیاست‌گذاری کودک و نوجوان

نشست تخصصی شورای سیاست‌گذاری کتاب و نشریات کودک، خردسال و نوجوان عصر روز یکشنبه 7 بهمن ماه در انتشارات سروش با حضور علیرضا رحیمی مدیرعامل، غلامرضا حبیبی سردبیر مجله کودکان سروش، حمید هنرجو شاعر حوزه کودک و نوجوان، محمدرضا یوسفی نویسنده حوزه کودک و نوجوان، محسن سالم انیماتور و فعال رسانه‌ای در حوزه کودک و نوجوان، فرانک قنبری خبرنگار و فعال رسانه‌ای، سعیده موسوی مترجم حوزه کودک و نوجوان، الهام رحیمی کازرانی سردبیر نشریه خردسال سروش و مریم عباس‌زاده کارشناس کودک و نوجوان انتشارات سروش برگزار شد.
به گزارش روابط‌عمومی انتشارات سروش؛ در ابتدای این جلسه دکتر رحیمی با بیان سابقه طولانی انتشارات سروش در حوزه نشر کتاب گفت: سروش با گام‌های موثری که در حوزه نشر و فرهنگ کشور برداشته توانسته در قلب مردم جایگاه ویژه و ارزشمندی داشته باشد. با تشکیل این شورا در نظر داریم در حوزه کودک و نوجوان گام‌های بسیار موثر و تاثیرگذاری را برداریم.
وی ادامه داد: من از ابتدای مسئولیت در مقام مدیرعامل سروش همیشه سعی کردم تنها چاپ کننده کتاب نباشم. هدف انتشارات سروش این است که برای رشد و شکوفایی کودکان و نوجوانان این مرز و بوم فعالیت‌های موثری را انجام دهد. در حقیقت اساسی‌ترین هدف ما در این انتشارات اصلاح فرهنگ عمومی کشور با روش‌های تربیتی است و هرآنچه در حوزه اصلاح فرهنگ عمومی کار شده باشد مورد استقبال انتشارات قرار می‌گیرد.
دکتر رحیمی در پایان با اشاره به نیاز مخاطب کودک امروز بیان کرد: محتوا و هدف انتشارات سروش قطعاً باید نیاز کودکان امروز باشد این کودکان به چه چیزهایی و چه تعلیم‌هایی نیاز دارند تا به رشد و کمال برسند. دوم اینکه قالب و شکل ارایه انتشارات سروش باید مطابق با خواست و میل کودکان و نوجوانان باشد. ما در این شورا سعی داریم با برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری دقیق به این ایده‌آل‌ها نزدیک شده و شاهد ارتقا بیشتر کودکان و نوجوانان خود باشیم.
در این نشست همچنین توجه به سرمایه‌های انسانی در مراکز استان‌ها و استفاده از آن‌ها در تولید محتوا، بررسی و ارزیابی نشریات کودک و خردسال و بررسی طرح شاهنامه فردوسی برای کودکان مورد توجه قرار گرفت.
در پایان این نشست چهار اساس‌نامه اصلی به تصویب رسید که عبارتند از:
1 . برنامه‌ریزی بر روی اصلاح فرهنگ عمومی
2 . بررسی نکات تولید و محتوای طرح شاهنامه برای کودکان نوشته محمدرضا یوسفی
3 . تهیه بسته‌های فرهنگی برای عرضه در نمایشگاه کتاب
4 . تولید کتاب نسبت به نیاز مخاطب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *