اخبار, تجدید چاپ, فرهنگی, کتاب

جلد دوم مجموعه «مقالات» به چاپ نوزدهم رسید

چاپ نوزدهم جلد دوم مجموعه «مقالات» تألیف استاد محمد شجاعی از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.
به گزارش روابط‌عمومی انتشارات سروش؛ موضوع تزکیه در قرآن کریم با همین واژه تزکیه و نیز واژه تزکی مطرح شده است، که در لغت به معنای «پاک کردن خود» است، و در تفسیر اهل عرفان به معنای برگشت و صعود به سوی خداوند است. پاک کردن خود برای بازیافتن کمالات از دست رفته و زیرحجاب مانده برای قرب به حق تعالی. لازمۀ این پاکسازی آن است که انسان اولاً، چهره اصلی و منزلت اولیه و قبل از تنزل خود را تا حدودی بشناسد؛ ثانیاً، چگونگی تنزل خود به حیات دنیوی و محجوب شدن به حجاب‌ها را اجمالاً بداند؛ و ثالثاً، منازل راه بازگشت به‌سوی منزلت اولیه و شهود و فناء فی وجه‌الله را به‌صورت خلاصه متوجه شود. سپس در مقام عمل بداند که چه کند و چگونه به عبودیت و سلوک بپردازد.
مجموعۀ سه جلدی مقالات حاصل مباحث عارف عامل، مرحوم استاد محمد شجاعی، در این باب است، و کتاب حاضر که جلد دوم از این مجموعه است، خواننده را با توجه به شناختی که از مقدمات سه‌گانه در جلد اول حاصل کرده است، وارد مسیر عملی تزکیه می‌کند، و به مبحث مهم یقظه یا جذب ربوبی، توبه یا بازگشت، و سپس تطهیر باطن می‌پردازد.
چاپ نوزدهم جلد دوم این کتاب در 315 صفحۀ وزیری، شمارگان 500 نسخه و با قیمت 320.000 تومان توسط انتشارات سروش در اختیار علاقمندان به مباحث این حوزه قرار گرفته است.
علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند از طریق فروشگاه اینترنتی با شمارۀ 66415401 تماس حاصل نمایند. همچنین از طریق پیام‌رسان‌های بله و ایتا انتشارات سروش به شماره 09921605119 و یا با مراجعه به سایت سروش www.soroushpub.com، برای تهیه کتاب اقدام نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *