اخبار, چاپ اول, فرهنگی, کتاب

چاپ نخست کتاب «تابون» منتشر شد

چاپ نخست کتاب «تابون» تألیف رویا سلیمی از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.
به گزارش روابط‌عمومی انتشارات سروش؛ نمایشنامه «تابون» روایت تبعات حمله شیمیایی عراق به ایران در نسل‌های آینده و حمایت غرب در این جنایت جنگی است. در میان دعواهای فلسفی جبر و اختیار، صادق _ فرزند جانباز شیمیایی _ به اختیار تصمیم دارد خلبان شود، اما به دلیل جراحات تنفسی شیمیایی گاز تابون، مسیر زندگی او به سمت دیگری پیش می‌رود.
رویا سلیمی نویسنده کتاب «تابون» که در زمینه تئاتر و نمایش کتاب‌های متعددی مانند «کوچه‌های کوچ» و … را به رشته تحریر در آورده است، متولد 1363 است.
چاپ نخست این کتاب در 34 صفحۀ پالتویی، شمارگان 200 نسخه و با قیمت 66.000 تومان توسط انتشارات سروش در اختیار علاقه‌مندان به مباحث این حوزه قرار گرفته است.
علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند از طریق فروشگاه با شمارۀ 88310610 و فروشگاه اینترنتی با شمارۀ 66415401 تماس حاصل نمایند. همچنین از طریق پیام‌رسان‌های بله و ایتا انتشارات سروش به شماره 09921605119 و یا با مراجعه به سایت سروش www.soroushpub.com، برای تهیه کتاب اقدام نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *